Humanitarni koncert "Božja slava banda"

"Jer ti si predivan Bog" naziv je humanitarnog koncerta Božja slava banda, koji će se u srijedu, 20. lipnja, s početkom u 20 sati, održati u dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa na Šalati u Zagrebu.
srijeda, 20. lipnja 2012. u 00:00

"Jer ti si predivan Bog'' naziv je humanitarnog koncerta Božja slava banda, koji će se u srijedu, 20. lipnja, s početkom u 20 sati održati u dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa na Šalati u Zagrebu. Koncert je posvećen njihovom kolegi basistu Hrvoju Babiću koji je teško obolio, a prikupljenim prihodima žele mu pomoći u rehabilitaciji.

Božja slava band izvodi duhovnu glazbu – autorske pjesme i obrade, a uz neke promjene postava postoje već 18 godina. Cilj im je proslaviti ime Gospodnje i širiti njegovo kraljevstvo na ovoj zemlji. Svi članovi benda sudjeluju u molitvenim zajednicama i aktivni su u svojim župama.

Dosad su nastupili na brojnim festivalima, duhovnim seminarima i karzimatskim susretima, a moglo bi se reći da im je vrhunac bio nastup na susretu pape Benedikta XVI. s mladima na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Najčešće nastupaju uz Nadbiskupijski zbor mladih, koji će ih pratiti i na ovom koncertu, a nastupit će i drugi gosti: kvartet gudača, saksofonist i pjevač Alen Hržica.

"Već dugo nismo održali koncert u Zagrebu, imamo dosta novih pjesama, a počinjemo i sa snimanjem CD-a", rekao nam je Krešimir Matošević i otkrio da će na koncertu možda jednu pjesmu s njima zasvirati i Hrvoje.

Ulaznice možete nabaviti u Galeriji hrvatske sakralne umjetnosti ''Laudato'', Importanne Galleria, Zagreb, po cijeni od 35 kuna.

Pozivamo stoga sve do dođu otvorena srca na sjajan koncert i pomognu Hrvoju!

Izvor: Laudato

Da biste komentirali, prijavite se.