Hrvatska

Župa sv. Roka na Manušu proslavila svoga nebeskog zaštitnika

U župi sv. Roka Ispovjednika na Manušu u Splitu, u srijedu 16. kolovoza, vrlo je svečano proslavljen blagdan sv. Roka.
17. kolovoza 2017.

Zlatna misa vlč. dr. Franje Jurčevića

Na blagdan Velike Gospe u svom rodnom mjestu Cetingradu župnik župe Svete Jelene Križarice iz Kastva, vlč. dr. Franjo Jurčević proslavio je zlatnu misu u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.
17. kolovoza 2017.

Laudato TV program za četvrtak 17.8.2017.

Iz programa izdvajamo: 20:00 Što nam kaže Sveto pismo – 49. emisija – Tema emisije: Mirjam, proročica (Izl 15,20s). Prava biblijska proročica izvrsno pokazuje kako je važno prepoznati veliko Božje djelo usmjereno na spasenje svega naroda. U skladu s časnom predajom otkrivamo Božju riječ ljudskom rukom zapisanu, Božje pismo nama upućeno. Urednik i voditelj: doc. dr. sc p. Niko Bilić, SJ.
17. kolovoza 2017.

Laudato TV program za srijedu 16.8.2017.

Iz programa izdvajamo: u 20:15 RECEPTI OCA LEA – Otac Leo posjećuje katedralu u Dallasu koja je ujedno i Svetište Gospe od Guadalupe. Rektor katedrale, otac Rudy Garcia, njegov je školski kolega i prijatelj. Kao i otac Leo, život oca Rudyja prožet je kuhinjom. Njegovi roditelji vlasnici su restorana s Mex-Tex hranom. Nakon objeda u tom restoranu otac Leo priprema dvije vrste jela koja su kombinacija meksičke i talijanske kuhinje.
16. kolovoza 2017.

Laudato TV program za utorak 15.8.2017

U 11:00 PRIJENOS: SVETKOVINA VELIKE GOSPE – SVETA MISA – Nakon svečane procesije prenosimo Svetu misu sa trga dr. Franje Tuđmana u Sinju, koju predslavi mons. Marin Barišić, nadbiskup splitsko-makarski. Neka nas naša nebeska zagovornica okupi u zajedništvu da se još više približimo našem Gospodinu.
15. kolovoza 2017.

Hodočašće korisnika Caritasova prihvatilišta za beskućnike

Skupina korisnika Prihvatilišta za beskućnike Caritasa Zagrebačke nadbiskupije pješice je hodočastila u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke.
14. kolovoza 2017.

Sinj: Nagrada za životno djelo fra Eugenu Poljaku

U povodu Dana grada Sinja i nebeske zaštitnice čudotvorne Gospe Sinjske, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća održane 11. kolovoza uručene su ovogodišnje nagrade grada.
14. kolovoza 2017.

Dr. Milan Šimunović o župnoj zajednici pred novim zaokretom

Trodnevnu duhovnu pripravu pred blagdan Velike Gospe u svetištu Gospe od Čudesa u Oštarijama predvodio je ove godine umirovljeni profesor na Teologiji u Rijeci dr. Milan Šimunović u zajedništvu sa čuvarem svetišta popom Antom Luketićem.
14. kolovoza 2017.

Biskup Bogdan u svetištu Gospe Lurdske u Vepricu

- U olujama života, u iskušenjima sumnjamo poput Petra i tonemo u vlastitoj nevjeri. Tonemo u valovima vlastite nesigurnosti - poručio mons. Bogdan
14. kolovoza 2017.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 9405)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Arhiva