Nick Vujičić dolazi u Zagreb

Poznati australski propovjednik i motivator Nick Vujičić dolazi u Hrvatsku. U Zagrebu će 23. rujna u 19 sati održati zanimljivo predavanje u Domu sportova.
utorak, 24. srpnja 2012. u 00:00

Poznati australski propovjednik i motivator Nick Vujičić dolazi u Hrvatsku. U Zagrebu će 23. rujna u 19 sati održati zanimljivo predavanje u Domu sportova.

Sam pogled na ovog 29-ogodišnjaka mnoge natjera da shvate kako je većina problema kojima se opterećuju zapravo banalna i rješiva. Rođen je bez ruku i nogu, te je neizmjerno zahvalan Bogu što ga njegovi roditelji nisu pobacili te što se nije ubio kad se borio sa crnim mislima o samoubojstvu.

Njegov život počeo je tamo gdje je život u očima mnogih unesrećenih završio. Zbog toga Nick Vujičić pomaže mnogim ljudima diljem svijeta da više cijene život. Svjedoči o Nadi i Životu kojeg je pronašao u Kristu. Utemeljio je nekoliko škola za djecu u nerazvijenim zemljama, gradi sirotišta, pomogao je nebrojenim mladima koji su se borili s mislima o samoubojstvu. Nick je  i uspješan poslovni čovjek: bavi se nekretninama, dionicama.

Cijenjen je govornik - motivator. Sretan je što svijetu može ponuditi nešto što nitko drugi ne može, a za sve zahvaljuje Isusu Kristu!

''Vječito se pitajući kakav to plan za mene ima Bog, bez ruku i nogu išao sam korak po korak, svaki uspjeh rađao je volju za novim. Nada zaista umire zadnja i nije važno kako izgledaš i za što si uskraćen. Možda čak ono što sam postigao ne bih uspio da sam imao ruke i noge, ukazao je Vujičić koji se ove godine i oženio.

Izvor: Laudato

Da biste komentirali, prijavite se.