SHKM 2014. u Dubrovniku: Na slobodu pozvani!

Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se 26. i 27. travnja 2014. u Dubrovniku, odlučio je organizacijski odbor Dubrovačke biskupije za SHKM. Susret će se odvijati pod geslom „Na slobodu pozvani“ (Gal 5,13). Izbor gesla odredilo je upravo mjesto održavanja - grad Dubrovnik uz kojeg se veže pojam slobode, a termin je dijelom uvjetovan početkom turističke sezone i gužvama koje tada nastaju u Dubrovniku.
ponedjeljak, 25. ožujka 2013. u 06:58

Organizacijski odbor Dubrovačke biskupije za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se 2014. godine održati u Dubrovniku, odredio je na svojoj konstituirajućoj sjednici u subotu, 23. ožujka, u Biskupskom ordinarijatu točan datum i geslo susreta. Datum održavanja bit će 26. i 27. travnja 2014. godine, a susret će se odvijati pod geslom „Na slobodu pozvani“ (Gal 5,13).

Izbor gesla odredilo je upravo mjesto održavanja - grad Dubrovnik uz kojeg se veže pojam slobode, a termin je dijelom uvjetovan početkom turističke sezone i gužvama koje tada nastaju u Dubrovniku.

Predsjednik odbora je generalni vikar Dubrovačke biskupije mons. dr. Petar Palić, a na prvom sastanku, uz biskupa dubrovačkog mons. Matu Uzinića sudjelovali su voditelji različitih pododbora koji će provesti organizaciju susreta 2014. godine u Dubrovniku.

Izvor: Laudato/Dubrovačka biskupija

Da biste komentirali, prijavite se.