[UŽIVO na Laudato TV] Nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige

Đakovačko-osječka nadbiskupija od 7. do 10. lipnja domaćin je Nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige (KMNL) Crkve u Hrvata koja će se održati u gradu Osijeku.
Autor: Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije/Laudato/M.S. Photo: Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije utorak, 05. lipnja 2018. u 11:21
Uspješna petnaestogodišnja tradicija KMNL-a u ovoj nadbiskupiji omogućila je domaćinstvo ovako velikog događaja, prilikom kojega će u gradu na Dravi boraviti 12 ekipa iz gotovo svih dijelova Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
 
Svečano otvorenje Završnice bit će u četvrtak, 7. lipnja u 20 sati, u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek, a finalna utakmica odigrat će se u subotu, 9. lipnja u sportskoj dvorani Zrinjevac također u 20 sati. Izravan prijenos finala pratite uživo na Laudato TV i putem Facebook streama.

Nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić pobjednicima će dodijeliti pehare u nedjelju, 10. lipnja nakon prijepodnevnog Misnog slavlja u osječkoj konkatedrali.
 
Sve informacije o Završnici KMNL-a Crkve u Hrvata - rasporedi utakmica, tablice poretka, detalji o natjecateljskim ekipama i ostalo - dostupne su na mrežnoj stranici: www.zavrsnica.kmnl.hr te na Facebook stranici kmnl.hr.

 

Da biste komentirali, prijavite se.