Svijet

Tužna obljetnica na Hudutskom u župi Gračac

Većina ubijenih branitelja HVO-a u Hudutskom pripadali su brigadi 'Hrvoje Vukčić Hrvatinić', a za zločin još nitko nije odgovarao.
18. rujna 2017.

Ispraćaj tijela sv. Leopolda iz Herceg Novog

Završila su dva milosna dana prisutnosti svetog Leopolda u Herceg Novom. Tijelo je ispraćeno prema Dubrovniku završnim euharistijskim slavljem i obredom koje je predslavio kotorski biskup mons. Ilija Janjić.
18. rujna 2017.

Misa u Herceg Novom povodom dolaska tijela sv. Leopola

Poziv na susret s Božjim milosrđem koje jedino može darovati istinski i potpuni život u dijalogu i ekumenizmu odjeknuo je iz Parka Boke.
16. rujna 2017.

Mnogobrojni vjernici iskazali štovanje sv. Leopoldu Mandiću

'Nemojte sumnjati. Bog vas zove na velika djela.'
16. rujna 2017.

Misno slavlje o 25. obljetnici biskupskog ređenja mons. Ratka Perića

Ovo Euharistijsko slavlje predstavlja čin zahvale za sve milosti koje je Bog udijelio po biskupu Periću kroz njegovo biskupsko služenje - rekao je kardinal Puljić.
15. rujna 2017.

Sveti Leopold konačno se vratio u svoj rodni grad

Leopoldova ljubav prema braći ljudima bila je veća od njegovih osobnih želja i ciljeva pa čak i od one da se vrati među svoj narod.
15. rujna 2017.

Park u Herceg Novom dobio ime po sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću

Sveti Leopold nije želio izbrisati razliku između katolika i pravoslavnih, već je osnova njegova ekumenizma pomirenje svih u Bogu.
15. rujna 2017.

Bosna Srebrena proslavila patron provincije

Križ Kristov je obilježio burnu povijest i po snazi križa ova je provincija živjela, živi i dan danas te s Božjom pomoći, živjet će još mnoga ljeta.
15. rujna 2017.

Likvidacija 41 hrvatskog civila i vojnika u sjevernoj Hercegovini bez kazne

U mjestu Uzdolu u sjevernoj Hercegovini u četvrtak je obilježena 24. obljetnica pokolja 41 hrvatskog civila i vojnika Hrvatskoga vijeća obrane (HVO) koje su pobili pripadnici bošnjačke Armije BiH za što još uvijek nitko nije osuđen.
14. rujna 2017.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 3907)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Arhiva