Vatikan

Papa: Neka Duh Sveti podari mir čitavome svijetu te izliječi rane rata i terorizma

Neka Duh Sveti podari mir čitavome svijetu te izliječi rane rata i terorizma – napisao je papa Franjo u svojoj današnjoj tweet-poruci, potaknut nedavnim terorističkim napadima u Barceloni, Burkini Faso i Finskoj.
21. kolovoza 2017.

Papa: Ljubav pokreće vjeru, a vjera postaje nagradom ljubavi

'Molimo za sve ubijene, ranjene i njihove obitelji i uputimo prošnju Gospodinu, Bogu milosrđa i mira, da oslobodi svijet tog neljudskog nasilja.'
21. kolovoza 2017.

Već do kraja ove godine, postoji mogućnost da se ukazanja BDM u Međugorju priznaju

Kardinal Hoser ponovio je kako je Međugorje postalo duhovno središte oko kojega se okupio niz molitvenih zajednica i karitativnih organizacija.
18. kolovoza 2017.

Sućut pape Franje zbog žrtava poplava u Sijera Leoneu

Papa Franjo je duboko ožalošćen zbog posljedica odrona zemlje u Sijeri Leone – stoji u brzojavu sućuti koji potpisuje Papin državni tajnik, kardinal Pietro Parolin.
17. kolovoza 2017.

Papa Franjo protiv seksualnog zlostavljanja među svećenstvom

Papa Franjo nazvao je seksualno zlostavljanje djece od strane rimokatoličkih svećenika "monstruoznim" u predgovoru knjige jednog Švicarca objavljene u srijedu, obvezujući se na djelovanje protiv počinitelja i biskupa koji su ih štitili.
17. kolovoza 2017.

Papa Franjo: Neka nam Marija pomogne biti sveti

Neka nam Marija pomogne da budemo sveti, kako bismo se jednoga dana susreli s Njom u Raju – molitva je pape Franje iz podnevnog nagovora koji je uputio vjernicima na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na Nebo.
16. kolovoza 2017.

Vjera nije bijeg od životnih problema

Trg sv. Petra je u nedjelju 13. kolovoza bio ispunjen mladim skautima i skupinom hodočasnika.
13. kolovoza 2017.

Papa Franjo: Pobačaj je zločin, apsolutno zlo!

Prošloga je tjedna organizacija Mladi za život započela svoju ovogodišnju pro-life turneju skupom za ljudska prava u austrijskom gradu Grazu te su poslije toga krenuli na hodočašće prema 200 kilometara udaljenom Beču.
11. kolovoza 2017.

"Ne boj se! Ja sam s tobom!"

Kad nas snađe nešto zbog čega trpimo, poslušajmo Isusov glas u srcu: „Ne bojte se! Ne boj se, samo naprijed! Ja sam s tobom!“ – napisao je papa Franjo u svojoj današnjoj tweet-poruci na spomendan sv. Klare Asiške, utemeljiteljice klarisa.
11. kolovoza 2017.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 3043)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Arhiva