Hrskava „pogača“ s tikvicama

Isprobajte! Može se jesti i toplo i hladno!
Photo: gastro.hr/Laudato/M.R. četvrtak, 21. svibnja 2015. u 19:26
Sastojci:
 250 g svježeg kravljeg sira
 2 jaja
 100 g parmezana
 250 g tikvica
 1 vrhnje za kuhanje
 1 kiselo vrhnje (20% masti)
 1 rajčica
 1 mrkva
 ružmarin
 

 Priprema:

1. Lisnato tijesto (može kupovno) složite u nauljenu posudu i rubove izdignite par centimetara.
   
2. U tako složeni oblik stavite smjesu od svježeg kravljeg sira, jaja, parmezana, naribanih tikvica,
    mrkve i isjeckane rajčice, jednog slatkog i jednog kiselog vrhnja.
 
3. Pospite ružmarinom i zapecite 25 minuta na 180 stupnjeva.
 
Dobar tek!