Laudato televizija predstavlja: Progledaj srcem 2015.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta Laudato televizija vam predstavlja novi koncert duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova, mala dvorana, s početkom u 20 sati. Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.
Autor: Laudato/M.P. Photo: Laudato petak, 02. listopada 2015. u 09:28

Ulaznice

Projekt pokretanja televizije koja želi promovirati kršćanske i tradicionalne obiteljske vrijednosti prepoznat je kao aktualna potreba, izazov i velika odgovornost, zbog čega je u počecima organizatorima potrebna pomoć i podrška. Jedan od načina podrške je i dolazak na koncert „Progledaj srcem“, gdje će publiku svojim nastupima razveseliti i Boga proslavljati poznati izvođači hrvatske duhovne glazbene scene. To su:
 
Božja pobjeda
Cobus
Djordjija Palić

Fra Marin Karačić
Mihovil
October Light
Petra Antolić
Redovnički Band Aid
Proroci
Zbor Izvor
Nadbiskupijski zbor mladih

Očekuje se i gost iznenađenja!
 
Za vrhunski glazbeni doživljaj uz izvođače će se pobrinuti orkestar pod ravnanjem Gorana Kovačića, a za duhovne poticaje i misli zadužen je poznati zagrebački studentski kapelan don Damir Stojić. MC večeri bit će Marin Periš.
 
Organizator koncerta „Progledaj srcem“ je Udruga Ime dobrote, uz suorganizaciju Laudato televizije i Laudato d.o.o.

Ulaznice:
Ulaznice možete nabaviti na blagajni Doma sportova!

Sve informacije oko ulaznica mogu se dobiti na broju 091 461 2724! Slobodno nas zovite!

 
Dođite, podržimo zajedno Laudato televiziju u nastojanju oko zajedništva, solidarnosti, ljubavi prema Bogu, čovjeku, Crkvi i Domovini!

Preuzmite plakat za koncert!

Poziv na koncert Cobusa:Poziv na koncert Djordjija Palić:Poziv na koncert Redovničkog Band Aida:Poziv na koncert Proroka:Poziv na koncert Petre Antolić:Poziv don Damira Stojića na koncert:Poziv na koncert fra Marina Karačića:Poziv na koncert Nadbiskupijski zbor mladih:Poziv na koncert Božja pobjeda:Poziv na koncert Mihovil:Najava Progledaj srcem 2015.:Poziv na koncert Zbor Izvor:Poziv na koncert October light:Progledaj srcem 2014. making off: