Laudato TV program za nedjelju 29.9.2019.

Izdvajamo: u 12:15 Čujte i počujte - 72sata bez kompromisa međunarodni je volonterski projekt, koji se šestu godinu za redom organizira u Hrvatskoj. Od 17. do 20. listopada tisuće mladih iz Dubrovnika, Metkovića, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra i Zagreba sudjelovat će u raznim volonterskim akcijama, te će svoje vrijeme nesebično dati onima kojima je potrebna pomoć. Kakve nas akcije očekuju i kako se možete uključiti u projekt saznajte u emisiji 'Čujte i počujte'
Autor: Laudato/J.B. Photo: Laudato nedjelja, 29. rujna 2019. u 07:55

7:55 Katolički kalendar, sv. Mihael, Gabriel i Rafael arkanđeli, vjerska emisija

8:00 Novo srce, emisija

8:45 Razlog nade, vjerska emisija. Bit i sažetak Evanđelja 26. nedjelje kroz godinu (Lk 16, 19-31). Urednik emisije: vlč. Robert Šreter.

9:05 Majka Angelica, emisija

10:05 Što nam kaže Sveto pismo, vjerska emisija

10:30 Sveta Misa i Angelus: Vatikan, prijenos. Prilikom Svjetskoga dana selilaca i izbjeglica papa Franjo predslavit će svetu Misu na Trgu sv. Petra u Vatikanu.

12:15 Čujte i počujte, informativna emisija. 72sata bez kompromisa međunarodni je volonterski projekt, koji se šestu godinu za redom organizira u Hrvatskoj. Od 17. do 20. listopada tisuće mladih iz Dubrovnika, Metkovića, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra i Zagreba sudjelovat će u raznim volonterskim akcijama, te će svoje vrijeme nesebično dati onima kojima je potrebna pomoć. Kakve nas akcije očekuju i kako se možete uključiti u projekt saznajte u emisiji 'Čujte i počujte'

12:40 Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija

13:00 Razlog nade, vjerska emisija. Bit i sažetak Evanđelja 26. nedjelje kroz godinu (Lk 16, 19-31). Urednik emisije: vlč. Robert Šreter.

13:20 Katolički kalendar, sv. Mihael, Gabriel i Rafael arkanđeli, vjerska emisija

13:30 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

14:30 Otvori spomenar, intervju

15:15 Živopisi, emisija. Matej Sunara, glumac splitskog HNK-a Pere Eranović i živopisni ljudi. Stari zanati i obrti, legendarna lica i likovi splitskog đira u ćakulama koje vraćaju osmijeh na lica. Onda kada je potrebna mudra i topla riječ i kada ne možete tek tako proći gradom bez pozdrava, snimaju se Živopisi. Mladi će u emisiji saznati o zaboravljenim zanimanjima, vrijednom radu i njegovanju obiteljskih vrijednosti. Također kako izgleda svakodnevnica malenog čovjeka, kakvi ga problemi muče, a što ga raduje, kako žive obiteljski i vjerski život. Uz pokoji vic Darka Rapića, bit će uvijek zabavno i zanimljivo!

16:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija. U Kuhinji sv. Hildegarde kuhamo bezmesno. Pripremamo vam punjene lađice od tikvica!

16:05 In familia Dei, emisija. U ovotjednoj emisiji In Familia Dei vlč. Ivan Valentić, povjerenika za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, odgovara na goruća pitanja o mladima: jesu li mladi u Hrvatskoj neodgovorni, površni i slabe vjere – kakvima ih se često prikazuje. Što mladi danas žele i za čime čezne njihovo srce, kako prilaziti mladima ako ste roditelj i kako razumjeti njihove borbe i teškoće, saznajte u emisiji.

17:00 Dudo i prijatelji, emisija o sportu

18:00 Vidljivi tragovi, emisija

18:35 Vjera i nada, emisija. Listopad 2019. godine papa Franjo proglasio je Izvanrednim misijskim mjesecom. Tim povodom pripremamo niz emisija s misijskim temama. U prvoj takvoj emisiji gost je vlč. Antun Štefan, nacionalni ravnatelj papinskih misijskih djela u RH. Između ostalog, upoznat će nas s idejom Izvanrednog misijskog mjeseca, s porukom pape Franje za Svjetski dan misija 2019. ”Kršteni i poslani: Kristova Crkva u misiji u svijetu” te zašto je važno uopće govoriti o misijama, kao i brojnim drugim temama vezanima uz misije.

19:00 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

20:00 Revolucija pape Ivana XXIII. (2013.), dokumentarni film. U razdoblju između 1962. i 1965. u Rimu su se okupili biskupi cijeloga svijeta. Bili su to najrevolucionarniji susreti u povijesti kršćanstva. Njihove su odluke oblikovale Katoličku crkvu kakvu danas poznajemo. Ovaj dokumentarni film donosi priču o papi Ivanu XXIII. koji je pokrenuo ovu revoluciju i razlaže ključne rasprave i dokumente tog Drugog vatikanskog koncila koji je označio put Crkve danas.

21:05 Tolkien, emisija

22:05 Snagom dobrote, emisija

22:30 Arka, dokumentarni film

22:50 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

0:00 Himna       

0:02 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

1:00 In familia Dei, emisija. U ovotjednoj emisiji In Familia Dei vlč. Ivan Valentić, povjerenika za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, odgovara na goruća pitanja o mladima: jesu li mladi u Hrvatskoj neodgovorni, površni i slabe vjere – kakvima ih se često prikazuje. Što mladi danas žele i za čime čezne njihovo srce, kako prilaziti mladima ako ste roditelj i kako razumjeti njihove borbe i teškoće, saznajte u emisiji.

2:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija. U Kuhinji sv. Hildegarde kuhamo bezmesno. Pripremamo vam punjene lađice od tikvica!

2:10 Dudo i prijatelji, emisija o sportu

3:00 Vidljivi tragovi, emisija

3:35 Vjera i nada, emisija. Listopad 2019. godine papa Franjo proglasio je Izvanrednim misijskim mjesecom. Tim povodom pripremamo niz emisija s misijskim temama. U prvoj takvoj emisiji gost je vlč. Antun Štefan, nacionalni ravnatelj papinskih misijskih djela u RH. Između ostalog, upoznat će nas s idejom Izvanrednog misijskog mjeseca, s porukom pape Franje za Svjetski dan misija 2019. ”Kršteni i poslani: Kristova Crkva u misiji u svijetu” te zašto je važno uopće govoriti o misijama, kao i brojnim drugim temama vezanima uz misije.

4:00 Vijesti iz Svete zemlje, informativna emisija

4:20 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

4:45 Kršćani u svijetu, dokumentarni film

5:15 Krunica Blažene Djevice Marije, molitva

5:45 More milosrđa, kontakt emisija