Hrvatska se ne da u borbi protiv genderističkog mainstreaminga

Imali su dva tjedna da prikupe 415.000 potpisa kako bi prisilili vladu da raspiše referendum. Sad je službeno objavljeno: više od 700.000 Hrvata i Hrvatica svojim je potpisima u dva tjedna zajednički poslalo politički signal. Građani su time iskazali svoju želju da hrvatski Ustav u buduće štiti brak kao "isključivu zajednicu muškarca i žene" te da se o tome odluči na referendumu.
ponedjeljak, 17. lipnja 2013. u 12:57

Imali su dva tjedna da prikupe 415.000 potpisa kako bi prisilili vladu da raspiše referendum. Sad je službeno objavljeno: više od 700.000 Hrvata i Hrvatica svojim je potpisima u dva tjedna zajednički poslalo politički signal. Građani su time iskazali svoju želju da hrvatski Ustav u buduće štiti brak kao "isključivu zajednicu muškarca i žene" te da se o tome odluči na referendumu. Time bi Hrvatska – koja tek od 1. srpnja 2013. postaje članicom EU – mogla preuzeti ulogu neke vrste uzora te pridonijeti tome da i druge zemlje EU konačno postave zakonsku zapreku genderističkom teroru, donosi Kultur und Medien.

Hrvatski Ustavni sud vratio natrag zakon o provedbi spolnog odgoja prema zamislima genderističkog mainstreaminga

Dana 22. svibnja 2013. hrvatski je Ustavni sud proglasio žestoko osporavani zakon o uvođenju školskog predmeta „spolni odgoj“ protuustavnim.

Prije toga se mjesecima odigravala neprekidna otvorena svjetonazorska bitka, i to neravnopravnim sredstvima. Socijalistička vlada, državna kontrolirana televizija, ljevičarski mediji i ljevičarske LGBT skupine uz obilata državna sredstva na sve načine pokušavaju hrvatskoj društvenoj većini nametnuti seksualno revolucionarnu predodžbu o društvu. Novi osporavani školski predmet propagira društvo u kojemu se svekolika seksualna usmjerenja odn. oblici života imaju izjednačiti s heteroseksualnom orijentacijom odn. brakom između muškarca i žene, a svaka kritika te apsurdne utopije treba biti zabranjena. To zapravo nije ništa drugo nego nova klasna borba à la Marx i Engels. Prije su radničke klase bile podjarivane protiv poduzetnika, kasnije žene protiv muškaraca, a sad se pokušava zabiti klin u prirodno zadani spolni identitet djece i regrutirati ljudski materijal za novu klasnu borbu. Međutim, hrvatsko stanovništvo u kojemu je 86 % katolika te još 10% pripadnika drugih vjeroispovijesti (pretežno muslimana i pravoslavnih kršćana) prepoznalo je pravo lice genderističke ideologije i opasnosti koje odatle prijete.

Genderistički ideolozi poriču biološki spol čovjeka i žele sustavnom puzajućom indoktrinacijom djece ukloniti spolne razlike između muškarca i žene zadane samim rođenjem. Pritom najprije treba iz dječjeg govora eliminirati pojmove oca, majke i obitelji (muškarac + žena + djeca), i time razoriti osnovu za kasnije postojanje očinstva, majčinstva i obitelji. To je ciljani smišljeni napad na našu kulturu, našu civilizaciju i nerođene naraštaje naše djece. Svatko tko bi se usudio na temelju svojega uvjerenja, koje može počivati na vjerskim, kulturnim, filozofskim ili znanstvenim motivima, istupiti protiv te apsurdne teorije odn. već i onaj tko samo želi zaštititi svoju djecu od toga, bit će smjesta žigosan kao kršćanski fundamentalist, netolerantan, bolestan, reakcionaran, homofoban i rasist, te će biti isključen iz društvenog diskursa odn. morat će računati i s kaznenopravnim sankcijama.
Poruka je hrvatskog naroda bila jasna: ne prihvaćamo nikakvo novo definiranje ljudske antropologije (Der Kosmopolit).

No, spomenuti se zakon ne obazire ni na kakve racionalne i empirijske spoznaje o ljudskoj antropologiji. Nadalje, taj zakon na eklatantan način krši pravo roditelja zajamčeno hrvatskim Ustavom i međunarodnim zakonima da svoju djecu odgajaju prema svojim svjetonazorskim i vjerskim uvjerenjima. K tomu, taj je zakon u drastičnoj opreci s kršćanskim spolnim moralom i prirodnim pravom.

Dr. Alfred Kinsey i njegova pedofilska pseudoznanost
 
Konačno je prikazivanje polusatnog dokumentarnog video zapisa s Youtubea u emisiji o "Pedofiliji kao osnovi genderističkog odgoja" 29. prosinca 2012.) koji se temelji na američkoj dokumentaciji "The Kinsey Syndrome" (Youtube-Video) konačno senzibiliziralo mnoge ljude, a osobito zabrinute roditelje.

Dr. Alfred Kinsey neka je vrsta ikone modernih seksualnih znanosti iz SAD-a. On je 1948. objavio rezultate svojih istraživanja u Kinseyevom izvješću i time položio sjekiru na korijenje spolnog morala u Americi. No, dugo je bila pomno čuvana tajna da taj čovjek nosi na duši živote mnoge djece. Rezultati njegovih istraživanja dokazano se zasnivaju na ogavnim pokusima s djecom i dojenčadi tj. on je omogućavao pretežno pedofilima i homoseksualcima da spolno zlostavljaju dojenčad i djecu. Dokumentacija prikupljena tim zločinima bila je osnova njegovog istraživanja. Iz Kinseyeva izvješća se, primjerice, može saznati da dojenče od 24 mjeseca može imati višestruki orgazam. Ta dijabolična zavjera u stručnim je krugovima bila tabu tema, no ljevičarski pedagozi rado su preuzeli Kinseyeve teze. Mnogi od njih znali su što radi, neki su mu vjerojatno bili i suučesnici. Kinseyev zahtjev da se djeca odn. njihovi spolni nagoni potiču već u ranome djetinjstvu, nakon objavljivanja s vremenom je ušao u modu. Kinseyevo viđenje spolnosti – pored drugih čimbenika – u desetljećima koja su uslijedila postat će ideološko i političko hranivo za kulturnu i seksualnu revoluciju u Sjedinjenim Državama kao i u drugim zapadnim industrijskim nacijama.

Urednica na HRT-u Karolina Vidović Krišto suspendirana zbog informativne dokumentarne emisije o Alfredu Kinseyu
 
Ne čudi da je urednica Karolina Vidović Krišto, odgovorna za spomenutu dokumentarnu emisiju odmah suspendirana te je njezina emisija skinuta s programa.

Taj potez kuće HRT (hrvatska javna televizija) pokazao se, međutim, kontraproduktivnim, jer je to flagrantno presizanje u slobodu novinstva i informiranja bilo povod da dvoje uglednim međunarodnih publicista,  gđa Dr. Judith Reisman i Tim Tate, doputuju u Hrvatsku i iskažu svoju solidarnost s roditeljskim inicijativama te osobito s poznatom i omiljenom urednicom Karolinom Krišto. Dr. Judith Reismann (Judith Reismann) već se godinama bavi Kinseyevim ideološkim nasljeđem (Youtube-Video). Tim Tate je engleski novinar koji također javnosti razotkriva to nasljeđe te je redatelj filma Dokumentacija (video na Youtubeu o Kinseyevim pedofilima) kojim je bitno pridonio razotkrivanju Alfreda Kinseya.

Po dolasku Dr. Reismann i g. Tatea nakon svega par dana i nekoliko tiskovnih konferencija izbio je potpuni skandal te je na vidjelo izašlo ono što „seksualni stručnjak“ odgovoran za sadržaj novoga školskog predmeta, samozvani seksualni pedagog Aleksandar Štulhofer više nije mogao skrivati, a to je da je bio stipendist čuvenog ozloglašenog Kinseyeva instituta u SAD-u te da se na njemu školovao; nadalje se razotkrilo da Aleksandar Štulhofer održava aktivne kontakte s međunarodnim pedofilskim lobijem te da je već više puta pozivao na skupove u Hrvatsku međunarodno objavljivane pedofile i osiguravao im prostor za njihove apsurdne teze (Youtube-Video,  Katholisches.info).

Izvor: Kultur Medien/Tomislav Cunovic