Premijera pete sezone Superknjige razveselila i rasplesala mališane i njihove roditelje

Premijera pete sezone Superknjige razveselila i rasplesala mališane i njihove roditelje

Zagrebačka premijera pete sezone popularne crtane serije “Superknjiga”, koja se prikazuje i na Laudato TV-u, u subotu 27. travnja, u dva je navrata ispunila kinodvoranu. 

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
27.04.2024 14:51

Osim u gledanju jedne epizode nove sezone crtane serije, mališani, ali i njihovi roditelji, uživali su u pjesmama, plesu i druženju s najpopularnijim likom serije – Gizmom.

''Pozvali smo roditelje i djecu da dođu i proslave s nama kraj čitavog jednog procesa jer je peta sezona zadnja sezona Superknjige. U novoj sezoni mališani mogu očekivati Luku, Elu i Gizma i njihove avanture, a u puno epizoda podsjećat će se na kojim su sve putovanjima bili i što su sve naučili jer, kako oni odrastaju, tako se mijenjaju i njihovi izazovi. Djeca općenito vole Superknjigu iz više razloga. Jedan od njih je to što je serija vrlo zanimljiva. Boje, animacija, vrlo visoka kvaliteta produkcije, pjesma, sve je to primamljivo djeci, ali mislim da je još važniji razlog taj što se mogu povezati s glavnim likovima. Svaka epizoda počinje sa situacijom koja je poznata djeci i oni se svi u tome mogu pronaći. I onda kao da i oni, kroz crtić, prolaze neko svoje putovanje i vrate se s naučenom lekcijom, kao i junaci u crtiću. Tako da, puno je razloga zašto je 'Superknjiga' zanimljiva ne samo mališanima nego i roditeljima'', rekla je Vanja Bule, predstavnica Superknjige za Hrvatsku. 

Podsjetimo, za vrijeme Duhovne obnove koja će se održati u sklopu duhovno-glazbenog spektakla “Progledaj srcem” 24. i 25. svibnja, za djecu od 4 do 10 godina organizirana je igraonica uz animatore. Na njoj će, uz igru, djeca također uživati u premijeri peti sezone Superknjige i druženju s omiljenim junakom Gizmom, od 17:30 do 20:30. Za sudjelovanje djeteta potrebno je prijaviti se do 10. svibnja 2024. ili do popunjenja kapaciteta. 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: